De boxers binnen Boxerkennel van Fulco's Proosdij (Henry Beuks) - Boxerkennel van Fulco's Proosdij

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De boxers binnen Boxerkennel van Fulco's Proosdij (Henry Beuks)

Ter dekking

In 2000 hebben wij (Henry en Marga Beuks) ons eerste nest gefokt (Herco Fan Ruygelollum IPO 3, Sch 3, AD, UV, GG 1) x Vera van Miranchel (VZH/BH, UV/AD). Beide boxers waren in ons bezit en bij ons woonachtig. Hieruit is de van TV bekende Andor van Fulco's Proosdij voortgekomen. Andor heeft de hoofdrol in een prijswinnende TV spot gespeeld.

Een aantal van onze bekende reuen zoals Otto van Miranchel en Kevin van Miranchel hebben bij diverse andere kennels dekkingen verricht.

Momenteel bezitten wij uitsluitend reuen waardoor wij geen pups hebben of binnenkort verwachten. Wij willen uitsluitend in de fokkerij actief zijn conform het Verenigings Fokreglement van de Nederlandse Boxerclub


De "Uitmuntende" boxerreu Land of Freedom's Double Trouble  (UV/AD, BH/VZH, IPO VO met SG TSB A en drievoudig IPO 1 met TSB A, schitterende ZTP (BK), HD A, Hart 0, Spondilose 2) die in 2015 en 2016 zo succesvol was op shows staat door een noodzakelijke medische ingreep i.v.m. een abces niet meer ter dekking.


Voor vragen mail naar info@boxerclub.nl

Foto onder: Land of Freedom's Double Trouble als jonge reu, toen nog niet in het bezit van Henry Beuks, op een Jonge Hondendag bij de kringgroep Flevoland.
Land of Freedom's Double Trouble, Deutscher Boxer
De volwassen boxer Herco Fan Ruygelollum met de boxerpups Dominant en Daisy van Miranchel samen vredig op de bank. Deze boxers zijn groot geworden met de afgebeelde Happy Dog producten.
De volwassen boxer Herco Fan Ruygelollum met de boxerpups Dominant en Daisy van Miranchel
Deze boxers kregen na de moedermelk tot 6 maanden Happy Dog Maxi Baby
Deze boxers kregen vanaf 6 maanden tot einde van de groei Happy Dog Maxi Junior voor een rustige groei zonder groeipijn
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu