Boxer Land of Freedom's Double Trouble beste boxer op Int. Dogshow KV Rijnland CAC, CACIB, BOB - Boxerkennel van Fulco's Proosdij

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boxer Land of Freedom's Double Trouble beste boxer op Int. Dogshow KV Rijnland CAC, CACIB, BOB

Nieuws > Nieuwslijst
Land of Freedom's Double Trouble Beste van het ras "Boxer" Int. Dogshow KV Rijnland

De in Duitsland woonachtige Roemeense keurmeester mevr. D. Klein was al in de 1e ronde waar Trouble wederom "Uitmuntend 1" toegekend kreeg, zeer gecharmeerd van Trouble. In de 2e ronde moest hij tegen de beste reuen uit de andere klassen, waaronder maar liefst de Jeugdwinner 2015 uit de Jeugdklas en uit de kampioensklas een Luxemburgs kampioen tevens Belgisch, Nederlands en Luxemburgs jeugdkampioen. Niet veel maar genoeg zware concurrentie met vele excellente boxers. Alle 9 boxers, 5 reuen en 4 teven kregen overigens excellent/uitmuntend. In de 2e ronde versloeg hij echter de jeugdkampioenen en een boxer met de titel Luxemburgs kampioen en werd Double Trouble tot beste reu gekozen met toekenning CAC en CACIB.

Bij de teven won de gerenommeerde en al diverse prijzen gewonnen hebbende uitmuntende teef Amani van Remerkabel. Tijdens de eindronde waar de BOB (Best of Breed=beste boxer) uit de beste reu en beste teef gekozen wordt, gaf de keurmeester Trouble's baasje Henry Beuks  al snel een hand om te feliciteren met het behalen van de BOB titel, of beste boxer van de dag. Trouble's 1e BOB.

Klik hier voor het lovende keurverslag waarin de keurmeester ook nog een opmerking maakt over het temperament van Trouble. Voor degenen die het handschrift niet kunnen lezen:

Uitmuntend 1e plaats Gebruikshondenklasse, CAC, CACIB, Beste Reu, Beste van het ras  
-Correct type
-Excellent construction of the head
-Correct dark eye
-Compact body
-Correct angulations (goede hoekingen)
-Moves free
-Nice temperament

Excellent
1e Prijs Uitmuntend Gebruikshondenklasse
Beste van het ras "Boxer" Int. Dogshow KV Rijnland
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu