Overige boxers - Boxerkennel van Fulco's Proosdij

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Overige boxers

Onze Boxers

Onderstaand onze overige boxers. Zij waren hetzij vanwege hun karakter hetzij vanwege een lichamelijk probleem niet geschikt om één van mijn geliefde hondensporten mee te beoefenen:

Daisy van Miranchel +:

Geboren: 23-06-2005
Overleden: 11-08-2013

Daisy was het zusje van Dominant van Miranchel (Do). Toen ik Do als pup haalde voor de sport wilde echtgenote Marga en onze oudste dochter Jacintha een teefje, evt. ook om mee te fokken. Jacintha heeft er enige tijd Agility mee getraind maar Daisy had steeds problemen met springen. Dit bleek te worden veroorzaakt door spondilose waardoor we daar mee moesten stoppen. Vanzelfsprekend hebben we ook niet met haar gefokt, spondilose is deels erfelijk. Op ruim 8 jarige leeftijd is Daisy tijdens haar slaap ingeslapen en vonden we haar vredig in haar mand. Ze ligt naast haar broer in het bos begraven. Klik op de fotominiaturen voor info bij de foto's.

Daisy vredig in haar slaap overleden
Fotoserie Daisy

Jack van Miranchel:
Geboren: 04-12-2006
Overleden:

Jack kwam bij ons op ca. 1 1/2 jarige leeftijd. Hij was teruggekomen bij kennel van Miranchel. Zijn Duitse eigenaren konden niet met hem overweg maar hadden hem ook volledig verpest. Hij vertrouwde absoluut geen vreemden meer. Aldus hebben wij hem opgevangen, hem in een gezin te plaatsen zou te riskant zijn geweest en dan zou hij ongetwijfeld na een bijtincident bij de dierenarts zijn beland. Bij ons is hij echter lief en altijd vrolijk en lijkt dus gelukkig. Hij is sociaal naar andere honden. Vreemde mensen vertrouwt hij nog steeds niet. Jack mag  hier de rest van zijn leven tussen de andere boxers wonen. Jack is een halfbroer van Do en Daisy.

Petra van Miranchel +:

Petra is bij ons als pup (2003) opgegroeid maar was erg klein voor de sport. Wij vonden een goed tehuis voor haar bij een gezin dat ook een grote Bordeauxdog bezat. Deze werd door Petra als vloerkleed gebruikt. Zij sliep boven op hem zo liet de nieuwe eigenaar weten. Deze liet ons later weten dat Petra 11 jaar oud is geworden en een fijn leven heeft gehad.


Koos van Caryackim +

Koos kwam in 2001 bij ons als opvanghond. Zijn baas kon hem niet meer aan. Het was een prachtige grote stoere reu die strakke leiding nodig had. Helaas draaide Koos in de sport enorm door. Wij vonden een fijn tehuis voor hem bij een stel dames op een boerderij met paarden, waar Koos een eigen stuk grond kreeg. Koos is daar oud geworden.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu