Land of Freedom's Double Trouble haalt weer IPO en wordt IPO Vereinsmeister 2015 Alsdorf - Boxerkennel van Fulco's Proosdij

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Land of Freedom's Double Trouble haalt weer IPO en wordt IPO Vereinsmeister 2015 Alsdorf

Nieuws > Nieuwslijst
Henry Beuks met Double Trouble met de wisselbekers voor beste afd A en B en Vereinsmeister 2015
Land of Freedoms Double Trouble wordt Vereinsmeister IPO 2015 boxergruppe Alsdorf 

Alsdorf (Duitsland), 1 november 2015
Ondanks dat boxer Double Trouble vandaag niet in hele goede doen was is hij in Alsdorf waar zijn baasje al ruim 20 jaar lid is, Vereinsmeister IPO 2015 geworden. Tevens won hij, ondanks de lage punten, ook de wisselbekers voor beste afd. A en B. Bij gebrek aan een geschikte boxer voor de sport en gezien de grote afstand van ruim 200 km was Henry er al 9 jaar niet meer geweest. Toen werd hij er Vereinsmeister 2006 Speurhond met de legendarische boxer Otto van Miranchel.

Bij het speuren irriteerde Trouble zich duidelijk aan de meelopende keurmeester hetgeen op de 1e strek leidde tot 2 foutverwijzingen. De 1e hoek was ook moeizaam. Daarna liep alles perfect, goed voor 82pt. Tijden afd. B, het appèl, scheen de zon fel en werd het te warm. Trouble kan erg slecht tegen de zon en verliest dan veel energie. Bij het apporteren stond hij dominant bij het blok in het rond te kijken alvorens het te brengen, dat flikte hij ook bij het apporteren over de haag. De voetoefeningen waren alle sloom. Uiteindelijk resteerde 76 pt.
Tijdens afd. C, de verdedigingsdienst, verloor Trouble de gebruikelijke punten vanwege het lastig vallen van de pakwerker in het verstek en in de bewakingsfasen. Echter en dat gebeurd hem zelden, vloog hij langs de mouw op de lange afstand en had een 2e aanbeet nodig hetgeen leidde tot TSB VH i.p.v. TSB A zoals vorige keren werd toegekend. Er resteerde 84 pt met en een totaal van 242 pt/goed.

Op de foto Trouble met de 3 gewonnen wisselbekers voor beste afd. A en B en Vereinsmeister IPO 2015 van de Boxergruppe Alsdorf.
Leistungsrichter was Udo Hermann die fair keurde.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu